digitalHOUSE

Digitalni marketing
Učinkovito Vam rešimo digitalni problem!

Izdelava spletnih strani

Izdelali vam bomo spletno stran za profesionalen nastop na svetovnem spletu, učinkovito pridobivanje povpraševanj in s tem novih kupcev.

Vaše spletno mesto oblikujemo s strokovnostjo in kreativnostjo. Analiziramo spletno pojavnost, odkrivamo kritične točke in predlagamo rešitve za oprijemljivo prodajno strategijo.

Izdelamo Vam lahko enostavno spletno predstavitev kot tudi kompleksno spletno platformo. S pomočjo enostavne spletne rešitve boste lahko vse vsebine urejali sami, lahko pa za urejanje vsebin poskrbimo mi.

tallweb spletne strani 1

Izdelava spletne trgovine, e-shop

Za Vas bomo pripravili moderno in elegantno spletno trgovino (woocommerce, shopify...), ki bo na obiskovalce naredila odličen vtis ter jim omogočila enostaven nakup.


Želite odpreti spletno trgovino? Rabite 101 nasvet? Potrebujete enostavno platformo za urejanje in prodajo vaših izdelkov?
Mi imamo rešitve za vas…
Za več kot 10% se letno poveča število ljudi, ki kupujejo preko interneta.
Ustvarimo Vam trgovino, ob upoštevanju vaših funkcionalnih potreb. Pomagali vam bomo povečati promet iz vašega e-poslovanja ter razvili najboljšo prodajno strukturo in nasvete.
Tržišče Vas čaka! Kontaktiraj nas.


tallweb izdelava spletne trgovine 2

Spletno oglaševanje

Komunicirate s pravo ciljno skupino? Izvajamo: Google(Adwords) oglaševanje, Facebook oglaševanje, optimizacijo spletnih strani, email marketing...


Kako do novih strank? Kje oglaševati? Kaj naj sporočim strankam?
Imamo dva krateka nasveta za Vas…
1. Stranke vedno vprašajte, kje so izvedele za vas, in o tem vodite evidenco. Tako boste v prihodnje investirali samo v tiste oglase in medije, ki vam prinašajo dober odziv.
2. Povečate izdatke za oglaševanje. Tudi če ceno znižate, boste to morali oglaševati. Ustrezna komunikacija s (potencialnimi) naročniki, kupci je zelo pomembna za povečanje prodaje.
Z našo pomočjo boste v konstantnem stiku z vašimi strankami.


Spletno oglaševanje

Vizualne komunikacije in oblikovanje

Oblikovanje spletnih in drugih predstavitev z namenom pritegniti pozornost uporabnikov na spletu in povečati prepoznavnost.

Imate idejo? Želite posodobitev ali nov pristop?
Naša ekipa oblikovalcev in razvijalcev vam je na voljo, da vaše ideje postanejo realnost.
– Celostne grafične podobe
Celostna grafična podoba predstavlja vizualni status podjetja ali blagovne znamke in je prvi stik podjetja z naročnikom.
– Grafično oblikovanje
Kreativne storitve grafičnega oblikovanja za promocijo vašega podjetja oziroma blagovne znamke.

tallweb oblikovanje