digitalHOUSE

Politika varovanja osebnih podatkov
Učinkovito Vam rešimo digitalni problem!

Politika varovanja osebnih podatkov

Namen uprabe
Naša politika varovanja osebnih podatkov ureja uporabo in shranjevanje podatkov. Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje naših storitev pri posredovanju ponudb in odgovorov glede naših storitev.
Tall Web, spletne storitve, d.o.o., v nadaljnjem besedilu “družba”, si prizadeva izpolniti veljavne zakone in predpise v zvezi z varstvom osebnih podatkov v državah, v katerih družba posluje. Ta pravilnik (oziroma politika ali dokument) določa temeljna načela, s katerimi podjetje obdeluje osebne podatke.
Katere podatke zbiramo
V podjetju zbiramo in obdelujemo osebne podatke, ki jih potrebujemo zaradi izvajanja storitev ali jih določa zakon oz. sklenjena pogodba oz. tiste, za katere ste dali izrecno soglasje.
Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:
– ime in priimek
– telefonska številka
– elektronski naslov
Obdelava osebnih podatkov
Vaši osebni podatki so obdelani v podjetju Tall Web, spletne storitve, d.o.o., ki je locirana v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje podatkov poteka v spletna strani, ki je locirana v Sloveniji. Osebni podatki, ki nam jih digitalno posredujete, se shranjujejo na sedežu podjetja, lahko pa tudi pri podjetjih, katerih orodja uporabljamo.
Varnost informacij
Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Nikoli ne bomo prodajali, delili, zamenjali ali kakorkoli delili vaše osebne podatke s katero koli drugim podjetjem ali institucijo. Vsi zbrani podatki so samo za našo notranjo uporabo.
Lahko vam pošljemo informacije o posebnih ponudbah, akcijah, in ugodnostih. Če tega ne želite prejeti, bomo z vsakim e-poštnim sporočilom, ki smo ga poslali, vključili možnost odjave. Lahko pa nam kadarkoli glede spremembe, odjave ali drugih informacij pišete na naš enaslov <a href=”mailto:support@tallweb.eu”>support@tallweb.eu</a>.
Nekatere naše spletne strani uporabljajo piškotke in druge tehnologije za sledenje. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani.
Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili. Vendar ne hranimo nobenih osebnih podatkov s piškotki, prav tako ne z drugimi mehanizmi za sledenje. Da bi zagotovili zaupnost in varnost podatkov, ki ste nam jih posredovali z našimi obrazci, imamo fizične, elektronske in postopkovne zaščitne ukrepe v skladu z zakonskimi predpisi, ki ščitijo vaše osebne podatke.
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA in Googlovim Pravilnikom o zasebnosti ter pogoji uporabe.

Hranjenje
V skladu z zakonom smo dolžni hraniti vaše podatke oziroma dokumente za časovno obdobje v skladu s pravilnikom o hrambi podatkov. Po tem obdobju bodo vaši osebni podatki izbrisani, nepopravljivo uničeni. Vsi osebni podatki, ki jih hranimo za obveščanje, trženju in podporo, bomo hranili, dokler nas ne obvestite, da ne želite več prejemati teh informacij s pomočjo obrazca odjava v promocijskih mailih ali preko enaslova support@tallweb.eu.
Vaše soglasje
Če nam pošljete kakršne koli osebne podatke, se strinjate z uporabo vaših podatkov, kot je določeno v tem pravilniku. Pridržujemo si pravico do spremembe pravilnika o zasebnosti, ki jo ob
vsakokratni spremembi objavljamo na tej spletni strani. V kolikor bomo vaše podatke morali obdelovati za nov namen, vas bomo zaprosili za dodatno soglasje.
Če mislite, da so osebni podatki, ki jih imamo o vas, napačni ali nepopolni ali se želite pritožiti, kako smo obdelali vaše osebne podatke imate možnost, da pošljete zahtevo o pregledu teh
podatkov, jih popravite ali jih izbrišete. Pišite nam na: support@tallweb.eu.
Pisno izjavo za preklic soglasja za obdelavo osebnih podatkov pošljite na
naslov: Tall Web, spletne storitve, d.o.o., Lokarjev drevored 1, 5270 Ajdovščina ali na elektronski naslov:
support@tallweb.eu
Nadaljnje informacije
Vaše pravice splošne uredbe EU o varstvu podatkov (GDPR) pa si lahko ogledate TUKAJ. Če želite dodatne informacije o varstvu podatkov in zasebnosti ali o kakršnih koli zahtevah v zvezi z vašimi osebnimi podatki, nam pišite na: support@tallweb.eu
Tall Web, spletne storitve, d.o.o.,
Mednarodni prehod 6, Vrtojba
5290 Šempeter pri Gorici

Šempeter pri Gorici, 27.06.2021